Gülören Osman Yeniay Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak;eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar: 2012 SBS Ortalama Puanda Çarşamba İlçesi okulları arasında 1. lik. 2014-2015 TEOG Sınavı Çarşamba 2.liği 2015-2016 TEOG Sınavı Çarşamba 6.lığı 2016-2017 TEOG Sınavı Çarşamba 6.lığı

Saatler: 8.30 - 16.50
Lojman: 10 - Okulumuz Lojmanı bulunmaktadır.
Servis Bilgisi: Servis imkanı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gulorenosmanyeniayyibo.meb.k12.tr

Adres - GÜLÖREN KÖYÜ ÇARŞAMBA SAMSUN

Öğretim Şekli :Kurumumuz tam gün öğretim şekline sahiptir.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çarşamba ilçesi Gülören Mahallesi (köyü) sınırları içerisinde yer almaktadır.

Adres - GÜLÖREN KÖYÜ ÇARŞAMBA SAMSUN

Ulaşım Lojmanda ikamet eden öğretmenlerimiz dışında başka mevkilerde oturan öğretmenlerimiz geliş-gidiş yapmaktadırlar. Okulumuza ait servis bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile geliş-gidiş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 50 km İlçe merkezine 35 km mesafe bulunmaktadır. Servis imkanı bulunmamaktadır.